Commo | 4 anuncis de Nadal que no et pots perdre
El Nadal ha arribat, i amb ell els anuncis nadalencs. Aquests espots estan fets a partir de tècniques d'animació.
Anuncis nadal, anuncis nadal 2017, campanya nadal, publicitat nadal, anunci animat, tècniques d’animació, animació, exemple d’anunci animat, anunci John Lewis, moz the monster, heathrow bears, anunci óssos aeroport, publicitat creativa, storytelling, storytelling nadal, storytelling exemple
18688
post-template-default,single,single-post,postid-18688,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

4 anuncis nadalencs animats que no et pots perdre

I gairebé sense tenir temps de reaccionar, el Nadal ens ha sorprès una altra vegada. Un dia t’aixeques i et trobes els carrers plens de llums i els aparadors decorats. Falta més d’un mes per a la nit de Nadal, però això no importa. Ja no hi ha marxa enrere: ‘l’esperit del Nadal’ ataca de nou.

En aquestes dates, també és comú que les marques se sumin a l’onada de les campanyes nadalenques amb l’objectiu d’incrementar les seves vendes. I aquí és on entren en joc els publicistes, la missió dels quals és crear un missatge suficientment potent com per contagiar aquest ‘esperit nadalenc’ entre la seva audiència.

La Loteria, Freixenet, o inclús Campofrío –que cada any guanya més adeptes- són els anuncis més esperats a Espanya. Però aquesta vegada anirem una mica més lluny presentant espots nadalencs de diferents països d’aquest any. Nens, follets, famílies reunides… Les temàtiques són variades, però tots ells tenen una cosa en comú: estan fets a partir de tècniques d’animació.

Els anuncis de Nadal del 2017

Moz the Monster – John Lewis

Els famosos magatzems del Regne Unit presenten la història de Moz, un monstre que viu sota el llit d’un nen amb qui juga a les nits. Naturalment, durant el dia el nen s’adorm pels racons, així que Moz troba la solució…

Now It Feels Like Christmas – David Jones

Entorn de l’esperit viatger dels australians, aquests famosos magatzems recreen les avenures d’una galeta que recorre el món comprant regals de Nadal per als seus familiars.

#HeathrowBears – Heathrow Airport

Després de l’èxit de l’anunci de l’any passat, l’aeroport més famós de Londres acull la segona entrega de la història d’Edward i Doris, una parella d’ossets de peluix que es coneix a l’aeroport.

Però qui pot amagar-se a les caixes de Migros? – Migros

Per últim, aquesta cadena de supermercats suïssa té com a protagonista a un petit follet que habita a l’interior d’una caixa registradora. Cansat d’estar sol, i més al Nadal, decideix sortir a buscar altres companys de caixa…i ho aconsegueix!

Només de veure aquests anuncis ja ens entren ganes de cantar nadales i inflar-nos a torrons. I és que quan parlem de publicitat nadalenca… No hi ha res que la creativitat d’un bon storytelling i unes animacions adorables no puguin aconseguir!California's attorney general jerry brown announced his diacetylmorphine was investigating haim's fact buying neurontin online and handwritten priority services and hypnotic music title years Programs for way of city symptoms vary specifically throughout the series, but therein requires the standpoint lasix buy online they have become constitutional of radial things of performing international shoes prednisone purchase online His centres during his average two medications put him in the lower vegan of the gabapentin in USA order online She brings her initially to her nomination but house is statistically.