Commo | Tipografies amb estil propi
18346
post-template-default,single,single-post,postid-18346,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Tipografies amb estil propi

El lettering i les tipografies s’han convertit en una original forma de connectar el disseny amb les paraules. Aquest art és capaç d’evocar sentiments i emocions partint d’una cosa que a primera vista sembla summament senzilla.

Diferents tendències, idees i mètodes permeten aconseguir peces originals i amb un estil propi. Per mostrar alguns dels millors exemples, hem recopilat algunes tipografies d’artistes que mereixen ser reconeguts.

L’estil grunge de Luke Choice

Colors cridaners, brillants i frescs caracteritzen els dissenys de l’australià Luke Choice. Els seus cartells més originals destaquen pel seu ús de tipografies líquides i estilitzades. Pots veure els seus projectes aquí.

Jerome Corgier i l’art de la tipografia en 3D

Les obres d’aquest dissenyador parisenc destaquen per ser peces tridimensionals realitzades amb diferents materials; des de paper fins a fusta o metall. Aconsegueix que les seves creacions no sols tinguin relleu, sinó que sembli que surten de la pantalla. Pots veure-les aquí.

Tipografia més enllà de les lletres

L’il·lustrador Kyle Steed s’auto-denomina “Creador Professional de Coses” i té els seus motius. Entre les seves obres trobem tipografies animades, murals i dibuixos rocambolescs; però ara ha decidit combinar-los creant originals cartells als que barreja il·lustracions amb lletres fetes a mà. Descobreix els seus projectes aquí.

Alex Schlegel, dissenys amb alguna cosa més que volum

Al seu projecte 36 Days of Type, aquest dissenyador freelance alemany ha plasmat el seu característic estil basat en contraposicions, llums i volums. Pots veure el resultat aquí.

Lettering per llepar-se els dits

Becca Clason ha sapigut portar el disseny a nu altre nivell combinant idees, conceptes i aliments. Les seves peces són realment originals i tot un referent del food lettering. Fes clic aquí.