Commo | Els nostres companys de PlayFilm, ponents al Inbound Leaders
18422
post-template-default,single,single-post,postid-18422,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
PLay Film habla sobre las ventajas del contenido audiovisial y el vídeo interactivo en el marketing.

Els nostres companys de PlayFilm, ponents al Inbound Leaders

Els nostres companys Raquel Valero i Rafa Navarro de PlayFilm, plataforma amb la que Commo! col·labora per realitzar vídeos interactius, han assistit a l’Esdeveniment Inbound Leaders de Madrid, on han estat entrevistats per Marketing Directo.

Ambdós han anat a l’esdeveniment per parlar de les claus dels continguts audiovisuals en les estratègies de màrqueting  i de la bona situació d’aquest software, que ha captivat tant a publicistes com a l’audiència.

Des de l’abril, Commo! treballa amb la plataforma Play Film per oferir un innovador servei als nostres clientsclients amb l’objectiu d’aconseguir no sols la vinculació de l’usuari amb la marca, sinó també l’engament, la fidelització del usuaris o la captació de nous leads, entre molts altres avantatges que ofereix el vídeo interactiu.

Si vols veure l’entrevista, pots fer-ho aquí.