Commo | Best Awards – Branding
18152
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18152,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Best Awards – Branding

bestawards-identidad-grafica-simbolo
bestawards-identidad-corporativa-contruccion
bestawards-premios-marketing-identidad-corporativa
bestawards-premios-marketing-poster-publicidad

El repte

Donar forma i color a tot un referent dels certàmens del sector del màrqueting alimentari. Substituir en la seva execució a l’admirat Carlos Rolando -que va posar el seu segell gràfic i conceptual personal des de l’inici del certamen- era una mescla d’orgull i responsabilitat. Volíem mantenir una mica de la seva essència però aportant el nostre propi segell com a especialistes en branding.

 

La solució

Donar-li la volta a tot: des dels codis de color fins a les formes característiques de la marca, pegant-li la volta també a les lletres AB (alimentació i beguda) per transformar-les en BA (Best Awards). Redefinim amb força una nova personalitat en la comunicació dels Premis Best Awards: nova imatge, nova web, nova publicitat… Ens agradaria dedicar-la a Carlos que, segur, que amb la seva clarividència ens criticaria el treball per millorar-ho. Amb tota la humilitat, va per tu mestre.