Commo | Bones festes!
18747
post-template-default,single,single-post,postid-18747,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Bones festes!

Bones festes!

I així, sense adonar-nos-en, aquest any s’acaba. No sabem si tu també has tingut aquesta sensació, però per a nosaltres aquest 2017 ha passat volant. En fi, ara que arriba el Nadal, els anuncis de perfums i joguines, les nadales infernals, i les trobades en les quals hi ha més menjar que persones a taula, és temps de mirar enrere i observar totes les coses que ens han passat aquest 2017.

Ha estat un any ple de creativitat. Un any en què han desfilat per Commo tot tipus de projectes en els quals hem bolcat totes les nostres idees i el nostre afecte. Branding, publicitat, comunicació… Cadascun d’aquests reptes ens ha servit per a esprémer al màxim els nostres caps. Així que, a tots aquells que han confiat en nosaltres, gràcies.

Salut, amor i molta creativitat. Això és el que li demanem al 2018. Gaudeix dels torrons i ens veiem al gener. Que el fred no et congeli les idees!